Livrare mobilaMajoritatea firmelor acorda transportul GRATUIT si din pacate cea mai mare parte a clientilor cred ca au facut o afacere foarte buna. In realitate acesti comercianti adauga pretul transportului in costul produsului achizitionat.

Prin urmare MobNET livreaza mobilierul si decoratiunile comandate de pe site, in urmatoarele conditii:

Pentru clientii din Bucuresti cat si din tara

Deoarece in zilele noastre timpul este foarte pretios noi va expediem canapeaua sau patul dorit oriunde in Romania la cel mai mic pret posibil prin doua metode:

  1. Prin partenerii cu care noi colaboram, mobila comandata va ajunge in deplina siguranta in localitatea dvs, iar MobNET garanteaza integritatea produselor comandate.

  2. Prin www.bursatransport.com sau firmele de curierat rapid. Aceasta metoda este mai ieftina in comparatie cu prima varianta insa MobNET nu garanteaza pentru eventualele lovituri sau zgarieturi aparute in urma unei manipulari neadegvate.

Livrarea nu presupune introducerea si montarea mobilierului in locuinta dvs., insa daca ati ales ca livrarea sa se finalizeze in conditiile de la punctul 1 echipa noastra care este alcatuita din profesionisti in domeniul manipularii mobilei si va poate ajuta in acest sens.

Va rugam sa ne contactati pentru a primi o oferta personalizata in functie de serviciile care aveti nevoie.

Pentru orice intrebari click aici

Cautare

 in      
Cos de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Total lei: 0
Cotactati-ne

Mesenger

Tel: (+40)733.923.213
Tel: (+40)728.541.201

Mesenger

Produse recomandate